Aktuális

Szita Károlynak a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) elnökének a köszöntőjével nyílt meg az a konferencia január 12-én délelőtt Budapesten, ami a polgármesteri összefogásra helyezett hangsúlyt a bevándorlás-szervező irodákkal szemben.

Szita Károly meghívását számos településvezető elfogadta az országból, a polgármesterek saját helységeik zászlóival érkeztek a Bálna Rendezvényközpontba. Az eseményre előadóként kapott meghívást Koncz Ferenc szerencsi polgármester, aki hazánk családjainak, az ország kultúrájának, vallásának, hitvilágának, népességének megóvására helyezte a hangsúlyt beszédében. Aláhúzta, hogy az ország politikáját olyan hálózatok próbálják befolyásolni, amelyek külföldi pénzekkel dolgoznak rejtetten és szervezetten, ezért akar átláthatóságot a Kormány, nem hagyja, hogy a magyarok helyett a nemzetközi tőkének legyen hatalma hazánkban.

Szita Károly a Soros György által támogatott, bevándorlást szervező irodák terjeszkedése kapcsán kérte a Kormányt, hogy akár törvényekkel lépjen fel a Soros-terv és a Soros-szervezetek ellen, egyben mondjanak nemet a bevándorlás-szervező irodák megnyitására.

- SfL - 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.