Aktuális

Idén is megtartotta immáron hagyománnyá vált sportbálját Szerencs Város Sportegyesülete január 12-én a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban.

Az összejövetelt Nyiri Tibor polgármester, az egyesület elnöke nyitotta meg, aki beszélt a sport jelentőségéről, valamint az összejövetel közösségformáló erejéről. A jelenlévőket Koncz Ferenc országgyűlési képviselő is köszöntötte, aki kiemelte, hogy Szerencsen rendkívül fontos szerepet kap a sport, ami a szakosztályok tagjainak létszámán is szépen megmutatkozik. Ezt követően átadták az Év Sportolója díjakat.

Birkózás sportágban kitüntetést kapott Beregi Linda és Halász Bálint, labdarúgás sportágban Buri Szebasztián jeleskedett. Súlyemelés sportágban Fábián Lénát és Bárány Gergőt jutalmazták, kézilabda sportágban Katona Petra, úszásban Varga Petra és Lénárt Zétény vehette át a díjat. Asztalitenisz sportágban Köllő Ábel, kosárlabdában Szepesi Péter, karate sportágban az idén Visóczki Panna és Kossuth Kornél vehetett át kitüntetést.

A díjátadást követően a Szikra Tánciskola műsorát tekinthették meg a megjelentek, majd Karády István gitáros előadását hallhatták a résztvevők.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.