Aktuális

Szerencs Város Önkormányzata valamint a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár november 19-én rendezett ünnepséget a szociális dolgozók tiszteletére a Rákóczi-vár színháztermében.

Az eseményt Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg, aki köszönetét fejezte ki a szociális szférában dolgozók felé. Hozzátette, Magyarországon az emberek közel egyharmada küszködik olyan problémával, ami különleges ellátást igényel. Szociális munkásnak lenni több mint munka, ez szolgálat a társadalom felé-hangzott el.

Ez követően kitüntetések átadására került sor. A Szerencsi Idősek Otthona dolgozói közül elismerést kapott Balogh Imréné, az ESZEI Szociális Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ munkatársai közül Klemné Kutnyák Erzsébet, a Gyémántkapu Idősek Otthona szakemberei közül Rosenthal Péterné, a Házi segítségnyújtás dolgozói közül Szegediné Hudák Adrienn a Támogató szolgálat munkatársai közül pedig Budai Zoltánné részesült kitüntetésben.

Profáncsik Sándorné a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara díját Hajzer Máriának nyújtotta át. Az ünnepségen közreműködtek a Bocskai István Katolikus Gimnázium diákjai.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.