Aktuális

A Szerencs Városi Sportegyesület január 11-én rendezte meg a Sportbált a Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában. Az eseményt Nyiri Tibor polgármester, az SZVSE elnöke nyitotta meg, aki köszönetet mondott a sportolók mellett a felkészítőknek illetve a szülőknek, akik időt és pénzt nem sajnálva segítik gyermekeik sportteljesítményét. Ezt követően az év sportolója elismerések átadására került sor, amit Dr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó nyújtott át a díjazottaknak.

Kézilabda sportágban az év sportolója kitüntetést Márton Júlia Nóra kapta, edzője Katona Krisztina

Birkózás sportágban az év sportolója kitüntetést Czipa Dorina és Nagy Zalán kapta, edzőjük Illésy László és Sélley László.

Karate sportágban az év sportolója kitüntetést Kiss Rebeka és Barnóczki Bálint vehette át, edzőjük Nagy László

Kosárlabda sportágban az év sportolója kitüntetést vehette át Csáki Gergő, edzője Endrész Tamás.

Labdarúgás sportágban az év sportolója kitüntetést Jager Máté kapta, edzője Nagy László.

Sakk sportágban az év sportolója kitüntetést Gál Mózes kapta, edzője Balogh Imre.

Súlyemelés sportágban az év sportolója kitüntetést Fábián Léna és Bárány Gergő vehette át, edzőjük Fekete Diána és Morvai Zoltán.

Úszás sportágban az év sportolója kitüntetést Lukács Zsófi és Lénárt Zalán vehette át, edzőjük Farmosi István.

Asztalitenisz sportágban az év sportolója kitüntetést Köllő Ábel érdemelt, ki edzője Köllő András.

2019-ben nagy veszteség érte a szerencsi labdarúgást, hiszen elhunyt Lukács Bertalan, Pro Urbe-díjas mesteredző, aki a sportegyesület közösségének meghatározó, megbecsült példamutató tagja volt. Emlékére a sportegyesület megalapította a Lukács Bertalan-díjat, amelyet az adott évben kiemelkedő teljesítményt mutató, utánpótlás korú kapus részére kerül átadásra.

Első alkalommal Kiss Levente vehette át az elismerést. Az eseményen Karády István zenés-énekes műsorát követően Kovács Annamária „Cini” táncosainak produkciója szórakoztatta a megjelenteket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.