Aktuális

Szerencs Város Önkormányzata támogatási szerződést írt alá október 12-én a településünkön egészségügyi alapellátást végző házi-, gyermek- és fogorvosokkal.

A vissza nem térítendő támogatás összege 100 ezer forint praxisonként. A szerződésben foglaltak szerint a képviselő-testület az államháztartáson kívüli források átvételének és átadásának szabályairól szóló önkormányzati rendeletben biztosított felhatalmazás alapján egyszeri, céljellegű támogatást állapított meg a támogatottak részére, a 2016. évi költségvetés terhére.

A támogatást kizárólag olyan eszközfejlesztésre, eszközbeszerzésre, működési költség fedezésére fordíthatják az orvosok, mellyel az egészségügyi alapellátást igénybevevő klientúra komfortérzetéhez hozzájárulnak, illetve azt fokozzák. Támogatásban részesültek: Dr. Sütő Szilveszter, Dr. Gál Tamás, Dr. Spak László, Dr. Rohály Judit és Dr. Móré László háziorvosok, Dr. Bobkó Géza és Dr. Bodosi Csilla gyermekorvosok, valamint Dr. Gálné Dr. Bíró Marianna, Dr. Varga Renátó és Dr. Brugoviczky Zsolt fogorvosok.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.