Kutyával is bemehetnek az utazók a Mol töltőállomásaira

Aktuális

Többet már nem szükséges az autóban hagynunk a kedvencüket a Mol töltőállomásain.  

A vállalat keddi közleménye szerint az intézkedés 450 Mol-partner töltőállomásra vonatkozik és egész évre szól, mint írták - a kisállatoknak és gazdáiknak a nyári hónapokban van a legnagyobb szükségük a pihenésre a légkondicionált helyiségekben. A feltételek azonosak a kisállatbarát helyek házirendjével: a töltőállomások közösségi tereibe egészséges és megfelelően nevelt, oltással ellátott és szobatiszta, pórázon, táskában vagy kézben tartott kutyával, saját felelősségre lehet betérni - írták. 

Hozzátették, hogy a forgalmasabb utak mentén július közepétől kisállat-felszerelést - például pórázt vagy etetőtálkát - is árulnak. A közlemény idézi a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetőjét, Orosz András a felelős állattartás jelentőségét hangsúlyozta és hozzátette, hogy a kutyák fogadásával szeretnék könnyebbé tenni az utazást az év legmelegebb időszakában.

Dráguló üzemanyagok

Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát ma a Mol. Ezzel a benzin átlagára 336, a gázolajé 335 forintra nő. 

forrás: MTI, borítókép: Róka László/MTI