Aktuális

A szerencsi Turisztikai Központban július 26-án második alkalommal nyílt meg Puchard Zoltán kiállítása, ezúttal Képmesék útjaim nyomán címmel.

A megnyitó ünnepségen Zöldi Csaba zongorajátéka és Petró Dalma előadása szórakoztatta a jelenlévőket. A rendezvényen Nyiri Tibor alpolgármester beszédében örömét fejezte ki, hogy a kiállítás városunkban valósult meg.

Puchard Zoltán, a mérnök és fotóművész már gyerekként is szerette a térképeket, és földrajzi versenyeken is részt vett. 1974-ben elindult egy 300 km-es zarándokúton Varsó és Czestochova között, mely nagy hatást gyakorolt életére. A munkájával kapcsolatban 23 év alatt több keresztény találkozón is részt, ahol rengeteg barátra tett szert.

Élete során közel 100 országot járt be, mely utazások során olyan művészi képeket készített, melyekkel sikerült megragadnia a táj szépségét. A képek között találunk olyanokat is, melyek képzeletet felülmúló jelenségeket ábrázolnak. A kiállítás szeptember közepéig tekinthető meg a Turisztikai Központban.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.