Kosárlabda

Szerencsen rendezték meg a Kosárlabda Diákolimpia IV. korcsoportjának fiú megyei döntőjét. 

A Kulcsár Anita Sportcsarnokban, 2015. március 16-án tartott sporteseményen négy iskola csapata küzdött a bajnoki címért: a Könyves Kálmán Általános Iskola és a Fráter György Katolikus Gimnázium Miskolcról, a Tiszaújvárosi Általános Iskola, valamint a szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Általános iskola. Városunk fiataljai a végső összecsapás során 53–13 arányban győzték le a miskolci alapfokú tanintézmény diákjait, és ezzel megyénk legjobbjai lettek korcsoportjukban.

Nagy Lajos edző az alábbiak szerint értékelte a megmérettetést: a csapat igyekezett betartani az előre megbeszélt taktikai lépéseket, fegyelmezetten játszottak és nagyon győzni akartak. A fiúk másodikos koruktól rendszeresen kosárlabdáznak, rengeteg mérkőzés van mögöttük, és ezáltal nagy rutinnal rendelkeznek, ami tökéletesen megmutatkozott a mai napon is.

Míg az ellenfeleknél volt néhány kiemelkedő játékos, addig nálunk a csapatmunka dominált, de természetesen nálunk is vannak kiugró teljesítmények. Nagyszerű érzés, hogy hazai pályán szereztük meg a megyei bajnoki címet.A csapat tagjai: Asszú Áron, Balogh András, Gál Szabolcs, Géczi Márkó, Molnár Bence, Muhi Máté, Nagy Marcell, Nyakó Gergő, Szepesi Péter, Szoboszlai Dániel, Sztankovics András, Sztankovics Attila, Varga Dávid, Vecser Milán.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.