×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Julius/20190706_gorogkatolikus

Közélet

A Miskolci Egyházmegye július 6-án a várkertben szervezte meg a görögkatolikus családi napot.

„Mosolyogjatok egymásra, a férjetekre, a feleségetekre, gyermekeitekre, válogatás nélkül minden embertársatokra – s ez segít majd, hogy kibontakoztassátok egymás iránti szereteteteket”- Kalkuttai Szent Teréz szavait idézve nyitotta meg az eseményt Csejoszki Szabolcs parókus.

Az eseménynek hatodik alkalommal adott otthont városunk, így az idelátogatók gyönyörű környezetben élvezhették a változatos programokat kínáló rendezvényt. A családi napot megtisztelte jelenlétével Egeli Zsolt alpolgármester valamit Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester is, akik köszöntőjükben arról szóltak, hogy az ember életében a legfontosabb dolog a család, amit óvni és ápolni kell és az ehhez hasonló események jó alkalmat adnak arra, hogy extra időt tölthessünk el szeretteinkkel továbbá, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot más családokkal is.

A beszédeket követően szórakoztató műsorszámokat láthattak a kilátogatók. Többek között fellépett a Ciráda zenekar, de kutyás bemutató és ugráló vár is gondoskodott az önfeledt szórakozásról.

{gallery}cikkek/2019/Julius/20190706_gorogkatolikus{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.