Közérdekű

Nyolcvan munkáltató és szolgáltató részvételével rendeznek állásbörzét 2016. április 12-én 9 órától Miskolcon, a Mindszent tér 1. szám alatt található ITC Nemzetközi Kereskedelmi Központban. Az eseményre Miskolcról és a megye más településeiről is várják az érdeklődőket. A szervezők kérik, hogy a látogatók az önéletrajzaikat vigyék magukkal!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Miskolci Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya az Állami Foglalkoztatási Szolgálatok Európai Hálózatának kezdeményezésére az „Európai Munkáltatói Napok” keretében Állásbörzét szervez.
Az állásbörze időpontja: 2016. április 12. 9 óra
A rendezvény helyszíne: ITC Nemzetközi Kereskedelmi Központ (Miskolc, Mindszent tér 1.)
A rendezvényt megnyitja: Demeter Ervin kormánymegbízott
A rendezvény célja: a munkáltatók és álláskeresők közvetlen találkozásának biztosítása a munkábahelyezés elősegítése érdekében, lehetőség biztosítása interaktív (előzetes) állásinterjúra, próba felvételi tesztek kitöltésére, a Kormányhivatal munkaerő-piaci programjainak bemutatása (támogatások, képzések, munkaerő-piaci szolgáltatások, stb.), az uniós forrásból megvalósuló GINOP 5.1.1 „Út a munkaerőpiacra” projekt támogatási lehetőségeinek és az EURES hálózat tevékenységének bemutatása, segítségnyújtás az önéletrajz elkészítésében.
Az állásbörzére tisztelettel várjuk az álláskeresőket Miskolcról, a miskolci járásból, valamint a megye más járásaiból egyaránt. Kérjük, hogy meglévő önéletrajzaikat hozzák magukkal.
A rendezvényen várhatóan legalább 80 munkáltató és szolgáltató lesz jelen.

A rendezvényt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal hazai és az Európai Szociális Alap által biztosított forrásból finanszírozza.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.