Közérdekű

Szerencs Város Önkormányzata 2019-ben is elismerésben kívánja részesíteni azon személyeket, szervezeteket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak Szerencs város fejlődéséhez, nevének öregbítéséhez.

Helyi kitüntetések, elismerő címek adományozására vonatkozó javaslatot a helyi önkormányzati képviselők, szerencsi lakosok, intézményvezetők, civil szervezetek terjeszthetnek elő.

A kitüntetési javaslatokat 2018. december 15-éig egy formanyomtatványon kell eljuttatni a Szerencsi Polgármesteri Hivatal címére: 3900 Szerencs, Rákóczi út 89., vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímre. Az írásos ajánlásokat személyesen a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Hatósági Osztályán dr. Sável Katalin aljegyzőnél lehet leadni.

Az adományozható kitüntetésekről és elismerő címekről részletesen az alábbi önkormányzati rendelet rendelkezik.

Kitüntetésekről szóló önkormányzati rendeletet ide kattintva letölthető. A javaslatok benyújtására szolgáló nyomtatvány átvehető a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthető ide kattintva.  

Forrás: Szerencs.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.