Labdarúgás

A prügyi Móricz Zsigmond Általános Iskola Atletrikó nevű csapata bejutottaz országosan meghirdetett Nem vagyunk mi kispályások című labdarúgó családi fesztivál és szurkolói találkozó május 22-ei országos döntőjébe, melyet a 2016. évi Európa Bajnokság jegyében szerveznek meg Budapesten.

Az Újbudán megrendezésre kerülő fesztiválon bárki részt vehet, de a rendezvényre külön meghívást kapott az ország 24 legjobb iskolai/óvodai szurkolótábora, amelyek egy-egy EB-n résztvevő nemzeti válogatott mezébe bújva mérkőzhetnek meg egymással. A „nem kispályás” csapatok között van a prügyi általános iskola Atletrikó csapata is, miután a kapcsolódó pályázati kiíráson sikerrel szerepeltek – tájékoztatta lapunkat Tiszlavicz Csaba igazgató.

A fesztivált és találkozót az Összefogás XI. Sportegyesület szervezte az EMMI Sport Szakállamtitkárság támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai támogatásával, valamint Budapest Főváros, a megyei sportreferensek, az iskolai testnevelő szaktanárok és további civil szervezetek együttműködésével.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.