Labdarúgás

Szerencs Város Sportegyesületének u16-os labdarúgócsapata a 2017/2018-as bajnokságban veretlenül szerepelt. Az Encs VSC gárdájával a játszotta a szezon utolsó mérkőzését május 17-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen.

A szerencsiek már a mérkőzés legelején, az első percben gólt lőttek Horváth Brendonnak köszönhetően - ezzel is jelezve a vendégeknek, hogy nem egy átlagos, hanem egy bajnok csapattal van dolgok. A mérkőzés alatt végig a hazaiak irányították a meccset. A hátralévő időben Jäger Máté további 4 gólt lőtt az encsiek hálójába. Az utolsó találatot, ahogyan az első gólt is, Horváth Brendon szerezte. A B.A.Z. U-16 Keleti csoport 18. forduló eredménye Szerencs VSE – Encs VSC 6-0. Nyiri Tibor az SZVSE elnöke a mérkőzés végén személyesen is gratulált a játékosoknak, véleménye szerint ezt a csapatot érdemes egyben tartani.

A fiatal focisták a szezon alatt játszott 18 mérkőzésből mind a 18-at megnyerték. Összesen 86 gólt lőttek, és csak 14 gólt kaptak. Ternyik Máté a csapat edzője szerint a fiúk megérdemelten győztek.

A csapat a nyáron sem tétlenkedik, több napos edzőtáborokban fognak készülni a következő idényre.

Facebook galléria ide kattintva megtekinthető

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.