Labdarúgás

Kapus Krisztián gyógyulási folyamatát segítették a belépőjegyek árából, a Szerencs VSE soron következő mérkőzésén.

A szerencsi kisfiú leukémiával küzd és a meccsre kilátogatók közel 200 ezer forintot gyűjtöttek össze, hogy ezzel is hozzájáruljanak Krisztián felépüléséhez. A Szerencs Városi Sportegyesület felnőtt labdarúgó csapata a megyei bajnokság hatodik fordulójában Bőcs gárdáját fogadta szeptember 15-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen.

A hazaiak lendületesen kezdték a játékot, több gólhelyzetet is kialakítottak, amit azonban nem tudtak értékesíteni. A csapatok 0-0-ás állásnál mentek pihenőre. A 49. perctől a szerencsiek egy kiállítást követően emberhátrányban küzdötték végig a mérkőzést. A hazaiaknak a 65. percben sikerült megszerezni a vezetést, Berecz Lászlónak köszönhetően.

A Bőcs labdarúgói nem hagyták válasz nélkül a találatot és a folyamatos támadásoknak köszönhetően a 76. percben kiegyenlítettek, amit további két gól követett, így a végeredmény: Szerencs Vse-Bőcs Ksc: 1-3. A szerencsiek jelenleg a tabella 14. helyén állnak. A következő mérkőzés szeptember 22-én Bánhorváti csapata ellen lesz idegenben.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.