Sziréna

Nemcsak az órája ébresztette fel azt a prügyi sértettet, aki hajnalban azt látta lakásának ablakából, hogy egy férfi dühében éppen darabokra szedi az autóját.

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsre egy 38 éves prügyi férfival szemben. A gyanúsított 2019. szeptember 26-án 4 óra 20 perc körül feltört egy prügyi háza előtt parkoló autót, majd megpróbálta beindítani, de nem sikerült. A férfi dühében gyakorlatilag elemeire szedte a kocsi belső berendezéseit, a kábeleket kitépkedte, a kormányszerkezetet megrongálta, a légzsákokat tönkretette, és a kárpitot sem kímélte.

Az időközben értesített rendőrök még a helyszínen elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsének munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Forrás: Police.hu

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.