Tech

Egyes területeken egyáltalán nem működik, máshol csak lassan töltődik és egyes funkciói elérhetetlenek. Az Instagramot is magával rántotta a hiba - írja a pcworld.hu

A cikk írásának pillanatában is döglődik a Facebook szolgáltatása világszerte. A Downdetector folyamatosan frissülő térképe szerint a legnagyobb gondokat az Egyesült Államok keleti partján, Európa nagy részén és Brazíliában tapasztalják a felhasználók.

Egyelőre senki nem tudja, mi okozza a hibát, a Facebook még nem tett közzé hivatalos reakciót. Magyarországon a böngészőben futó Facebook ugyan működni látszik, de az adatok csigatempóban töltődnek, egyes funkciókat pedig nem lehet elindítani. Máshol akár az is előfordul, hogy teljesen elérhetetlen a szolgáltatás.

Ugyanígy köhög a mobilos változat is, az app elindul ugyan, de hasonló frissítési és használati hibákat lehet tapasztalni. Pontosan ugyanez a helyzet az Instagrammal is, amely elindításkor nem tud a mostanában megosztott fotókra frissülni.

A kedd délelőttől egyre szélesebb körben tapasztalható problémákat már megelőzte egy kisebb "előrengés", amikor hétfőf este és éjszaka egyes felhasználók a Messenger használhatatlanságáról panaszkodtak.

Forrás: pcworld.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.