A Hegyalja Kapuja Mozgáskorlátozottak és Fogyatékkal Élők Egyesülete február 27-én tartotta hagyományos farsangi mulatságát a Rákóczi-vár színháztermében.

Csejoszki Szabolcs görögkatolikus parókus tartott előadást, a Házasság Hetéhez kapcsolódva, február 12-én a Rákóczi-vár lovagtermében.

A Szerencsi Rendőrkapitányság február 1-jén tartotta a farsangi bálját a Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában.

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola szerencsi tagozatának növendékei a Kerek Isten fája címmel tartotta meg félévi táncbemutatóját január 30-án a Rákóczi-vár színháztermében.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola szülői munkaközössége idén január 25-én tartotta hagyományos jótékonysági bálját a Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában.

A Szerencsi Borbarátok Köre január24-én tartotta hagyományos év eleji találkozóját a Rákóczi-várban.

A Hegyalja Kapuja Mozgáskorlátozottak Egyesülete december 17-én tartotta Karácsonyi Ünnepségét a Rákóczi-vár színháztermében.

Szántó Péter alkotásaiból nyílt kiállítás december 11-én a Rákóczi-vár Árkád-termében.

A Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma részt vesz a GINOP-6.2.3-17-2017-00034 azonosító számú A szakképzési intézményrendszer fejlesztése a Szerencsi Szakképzési Centrumban elnevezésű pályázatban.

A szerencsi Alzheimer Café december 9-én tartotta év végi összejövetelét a Sörház Étterembe.

További cikkeink...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.