A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedésekkel összhangban, segítve az otthon tanuló diákok munkáját, a közmédia számos oktatási tartalmát - amíg a helyzet indokolja - az M5 kulturális csatorna napi műsorában sugározza - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vasárnap az MTI-vel.

A Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola február 20-án tartotta a farsangi rendezvényét az intézmény aulájában.

A Bocskai István Katolikus Gimnázium diákönkormányzata nyolcadik alkalommal rendezett végzős bált a tanulóknak, február 21-én.

Huszonkilencedik alkalommal került megrendezésre a Zrínyi Ilona Országos Matematika Verseny, amit 11 éve a Gordiusz középiskolai versennyel összevonva tartanak meg.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola február 13-án tartotta az alsó tagozatosok farsangi mulatságát a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola harminckettedik alkalommal rendezte meg a Hegyalja Matematika Versenyt, melynek első fordulójára február 5-én került sor az intézményben valamint ezzel egyidejűleg Sárospatakon is.

A Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola a magyar kultúra napjához kapcsolódva szavaló versenyt szervezett a felsőtagozatos diákok részére.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola műveltségi vetélkedőt szervezett A magyar kultúra napja alkalmából január 22-én az intézményben.

A Szerencsi Szakképzési Centrum a Szerencsi Tankerületi Központtal közösen rendezett pályaorientációs konferenciát október 17-én a Szerencsi Középiskolai Kollégium konferenciatermében.

Nyílt napot tartottak november 13-án a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban. Az eseményen mintegy 150 általános iskolás diák és szüleik vettek részt.

További cikkeink...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.