Főbb sporthírek

Lezajlottak a 2017/2018-as B.A.Z megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság első fordulójának szombati mérkőzései.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága oldalán már olvasható a megyei labdarúgó-bajnokság első és másod­osztályának csoportbeosztásai.

Bőcs gárdáját fogadta a Szerencs VSE felnőtt férfi labdarúgó csapata május 27-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen.

30:13-ra kikapott a Szerencs VSE női kézilabda csapata. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megtartott november 20-i mérkőzésen a szerencsiek a vendégcsapat Diósgyőri KSE gárdáját fogadták.

Alsózsolca ellen játszotta soron következő mérkőzését a Szerencs VSE női kézilabdacsapata május 19-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Idei első tavaszi meccsét játszotta 2016. március 17–én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban a Szerencs VSE női kézilabdacsapata. A Mezőkeresztes VSE ellen vívott küzdelemben együttesünk 21–41 arányban alulmaradt.

Május utolsó hétvégéjén immár második alkalommal rendezték meg a Szerencs Kupa ifjúsági kosárlabdatornát, ahol 10 és 11 éves gyerekek mérték össze tudásukat. 

Regionális bajnokok döntőjét rendezték meg május 14-én és 15-én Szerencsen. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban tartott ifjúsági rangadón négy kosárlabdacsapat mérte össze tudását az ország különböző pontjairól.

Az U11-es ifjúsági kosárlabda-bajnokság utolsó fordulóját rendezték meg április 24-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban. A Szerencsi Darazsak Szikszó és Ózd gárdája ellen álltak ki, előbbitől 41:53-ra kikaptak, utóbbit pedig 43:20 arányban legyőzték.

A Miskolci Egyetem tornacsarnokában rendezték meg 2017. március 4-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz bajnokságot, ahol az SZVSE felnőtt férfi csapatát Korály Tibor, Stadler Tamás és Köllő András képviselte.

Miskolcon tartották meg január 21-én - a megyei szövetség által rendezett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei felnőtt férfi asztalitenisz TOP 12 "A" kvalifikációs  versenyt.

A 2016-17 évi bajnokság őszi utolsó fordulójában – 2016. november 19. szombaton – Debrecenben játszotta mérkőzését az SZVSE NB. II. asztalitenisz csapata.

Kelet-Magyarországi Tini Országos Súlyemelő Bajnokságot rendeztek május 27-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Kazincbarcikán rendezték meg 2016. november 20-án a Szűcs Lajos Nemzetközi Emlékversenyt és a Szabó Ferenc Masters Nemzetközi Emlékversenyt.

Százharminc versenyző részvételével megkezdődött a Súlyemelő Diákolimpia országos döntője Szerencsen. A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ), a Magyar Diáksport Szövetség és Szerencs Város Sportegyesülete közös eseményén a 8–18 éves korosztály sportolói mérik össze erejüket.

Városunkba érkezik június 3-án délelőtt a Peace Run váltófutás nemzetközi csapata. A sportolókat helyi iskolások és óvodások futócsapatai fogadják, hogy elkísérjék őket útjuk szerencsi szakaszán. A futáshoz bárki csatlakozhat!

A szerencsi sportlövő Bukovszky Péter szép eredményeket ért el április 23-án, az Újpesti Torna Egylet lőterén rendezett emlékversenyen, ahol a juniorok és a felnőttek egy összefésült mezőnyben mérettetek meg.

A tavaszi sportlövő utánpótlás kupa első fordulóját rendezték meg április 16-án és 17-én Budapesten.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsőként a legfrissebb helyi hírekről.

Balla Butor Hirdetes

Victofon Hirdetes

Bereczk Autosbolt

20170629 fergetes reklam