Városunkba érkezik június 3-án délelőtt a Peace Run váltófutás nemzetközi csapata. A sportolókat helyi iskolások és óvodások futócsapatai fogadják, hogy elkísérjék őket útjuk szerencsi szakaszán. A futáshoz bárki csatlakozhat!

A szerencsi sportlövő Bukovszky Péter szép eredményeket ért el április 23-án, az Újpesti Torna Egylet lőterén rendezett emlékversenyen, ahol a juniorok és a felnőttek egy összefésült mezőnyben mérettetek meg.

A tavaszi sportlövő utánpótlás kupa első fordulóját rendezték meg április 16-án és 17-én Budapesten.

Takács Barna nyerte az idei Spisák Lajos Horgász Emlékversenyt, amit április 24-én rendeztek a szerencsi Homokos-tónál. A néhai Spisák Lajosra példaképként tekintenek a szerencsi horgászok, a civil szervezet egykori titkára több évtizeden keresztül meghatározó szerepet töltött be a sportág helyi életében.

A Budapesti Sportlövő Szövetség április 2-án rendezte meg az utánpótláskupa harmadik fordulóját.

A sérülésből felépülő szerencsi Bukovszky Péter jó eredménnyel zárta a Győrben megrendezett légfegyveres országos bajnokságot. Az UTE versenyzője a junior fiú légpuska 60 lövéses számban 602,8-as köregységgel a 14. helyen végzett. További biztató eredmény, hogy a felnőttek között is induló Péter 610 körrel, az előkelő 10. helyet szerezte meg.

Bukovszky Péter március 3–12. között Tatán és Komáromban vett részt a válogatott versenyzők 50 méteres alapozó táborában, ahol mindkét számában kiválóan teljesített. E közben a Szlovéniai Zrecre is elutazott, ahol a szerencsi sportlövő ismét a felnőttek között mérette meg magát a nemzetközi mezőnyben. Az itt elért 605,4 körös eredménye a 9. helyhez volt elegendő, három tizeddel maradt le a döntőt érő 8. helyről. Ezt követően március 19-én Budapesten, az APLE lőterén rendezték meg a Téli Budapest Kupa 2. fordulóját, ahol Péter 612,7 köregységgel a junior fiúk mezőnyében az 1. helyen végzett.

Élete első versenyén szerzett bronzérmet Czipa Dorina, a Szerencs VSE birkózó szakosztályának újonca.

Budapesten, 2016. március 19-én rendeztek lány diákolimpiai versenyt, ahol Szerencs Város Sportegyesületének birkózóit Czipa Dorina képviselte. A Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola tanulója a lány II-III. korcsoportban, azaz a 2004–2006 között születettek +65 kg-os mezőnyében lépett szőnyegre. Ebben a súlycsoportban négyen versengtek a legjobbnak járó elismerésért. Illésy László tanítványa a bajai ellenfele ellen szerzett egy tus győzelemmel és két vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Rekordlétszámú résztvevő, összesen 38 kártyás érkezett február 13-án Szerencsre, a 68. alkalommal megrendezett Zempléni Ultiversenyre. Tizenkét asztal mellett, a kora esti órákig tartott a küzdelem, amelynek végén az alábbi végeredmény született: 1. Gyöngyösi Róbert, 2. Péter József, 3. Kovács Péter, 4. Nagy József. A kártyások következő találkozóját várhatóan április 9-én tartják Szerencsen, a Véndiófa Sörözőben.

View the embedded image gallery online at:
http://szerencsihirek.hu/egyeb-sportok#sigFreeId0a92d0c958

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsőként a legfrissebb helyi hírekről.

Balla Butor Hirdetes

Victofon Hirdetes

Bereczk Autosbolt

20170629 fergetes reklam