Aktuális

Ősszel hirdették meg és február közepéig tartott az az „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű akció, amit a TESCO szervezett helyi szintű, jótékonysági céllal.

A vásárlók kuponokat kaptak a pénztáraknál és eldönthették, hogy az előzőekben kiválasztott szervezetek, intézmények közül melyiket részesítik előnyben.

Az ötödik alkalommal megtartott országos esemény helyi eredményhirdetésére – amelyen részt vett Bodnár László bekecsi és Nyiri Tibor szerencsi polgármester, továbbá Zelenák Sándor a bodrogkisfaludi egyesület elnöke - csütörtök délben került sor az áruházban, és mint azt Sutka Zsuzsa áruházvezető közölte, a legtöbb szavazattal (zsetonnal) első helyezést ért el a szerencsi TESCO-ban a Bekecsi Lurkó Alapítvány, programjukkal az áruház 400.000 Ft-os támogatását nyerték el.

A dobogó második helyén végzett a Szerencsi Gyárkerti Óvodáért Alapítvány, a kuratórium 200.000 Ft-nak örülhet, és harmadik lett a Bodrogkisfaludért Közhasznú Egyesület, ők 100.000 Ft-ot tudhatnak magukénak a TESCO jóvoltából. A népszerűvé vált program következő fordulóját áprilisban hirdetik meg.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.