Aktuális

Október 21-én került sor Szerencs Város Képviselő-testületének alakuló ülésére a Rákóczi-vár színháztermében.

Az eseményen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte a megválasztott képviselőket és a Helyi Választási Bizottság tagjait valamint a meghívottakat és az ülés iránt érdeklődést tanúsító vendégeket. Ezt követően Plávenszky József a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a választás eredményeit, majd a megválasztott képviselők név szerint Dr. Bobkó Géza, Dr. Gál András, Dr. Gál Tamás, Rábainé Végh Anett, Gábor Zsuzsanna, Kiss Dezső, Profáncsik Sándorné és Szabó István tették le esküjüket és átvették megbízóleveleiket.

A harmadik napirendi pontban Nyiri Tibor megválasztott polgármester mondta el az eskü szövegét és kapta kézhez megbízólevelét. A képviselő-testület titkos szavazáson döntött az alpolgármester személyéről, és egyhangúlag Dr. Gál Andrást választották meg erre a tisztségre, aki társadalmi megbízásban kívánja ellátni ezt a feladatkört.

Megalakultak a testület bizottságai is. A jogi és ügyrendi bizottság elnökének Rábainé Végh Anettet választották, a pénzügyi bizottság elnöke pedig Dr. Bobkó Géza lett.

A bizottság külső tagjai Kunder Péter, Bukovszky Péter és Búza Béla. A teljes tesületi ülés megtekinthető a Szerencsi Hírek Youtube csatornáján.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.