Aktuális

Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere közösségi oldalán április 16-án arról adott tájékoztatást, hogy ismeretlen személyek keresnek fel a városban lakó idős embereket és az önkormányzat nevében ajánlják fel segítségüket.

A városvezető ilyen jellegű megbízást senkinek nem adott, ezért feljelentést tett a Szerencsi Rendőrkapitányságon, ahol nyomozást indítottak az elkövetők felkutatására. Kéri a szerencsi és ondi lakosainkat, hogy idegeneket ne engedjenek be otthonukba és kellő óvatossággal kezeljék az ismeretlenektől érkező hívásokat. 

Ha segítségre van szükségük, akkor tárcsázzák a korábban megadott telefonszámokat: a házi segítségnyújtó szolgálat a +36-47/777-052 és a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ a +36-47/362-647-es számon érhető el munkaidőben, illetve az önkormányzat munkatársát a +36-20/472-4601 számon munkaidőn kívül is kereshetik.

Fontos, hogy segítséget csak az ismert gondozóktól fogadjanak el! Amennyiben ismeretlenek keresik Önöket, hívják a 112-es segélyhívó számot és tegyenek bejelentést.

(Borítókép: illusztráció)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.