Aktuális

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége és a Szerencsi Művelődési Központ június 12-én családi napot szervezett a Rákóczi-várban. Bemutatták a Gyermekek Egészsége programot és népszerűsítették az egészséges életmódot.


A megjelenteket Koncz Ferenc polgármester köszöntötte. A városvezető elmondta, hogy fontos a gyerekeket olyan útra terelni, amely egész életük folyamán az étkezésen keresztül az egészséget is jelenti. A rendezvényt Kubányi Jolán, az Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke nyitotta meg, és hangsúlyozta, hogy a Gyere programmal igyekeznek átadni az egészséges táplálkozás üzenetét a gyerekeknek és szüleiknek. A nap folyamán Béres Alexandrával tornázhattak kicsik és nagyok, hiszen az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele a mozgás.
Az eseményen folyamatos színpadi programok szórakoztatták a közönséget, a sátrakban táplálkozási tanácsadás, arcfestés, csillámtetoválás, lufi hajtogatás várta az érdeklődőket. A nap zárásaként Molnár Ferenc Caramel adott koncertet.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.