Időjárás

Folytatódik a barátságtalan, télies időjárás: köd és ónos eső is jöhet még a héten.

Kedd: Erősen és kevésbé felhős tájak egyaránt előfordulnak, néhol hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. délkeleti szél. A hőmérséklet késő este 0 és -8 fok között várható.

Szerda: Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet. A ködös tájakon hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -9 fok között várható, de a kevésbé felhős vidékeken -10 foknál hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -3 fok között alakul.

Csütörtök: Erősen felhős vagy borult lesz az ég, sokfelé párás, főként északkeleten helyenként tartósan ködös a levegő. Szórványosan várható csapadék: északkeleten, északon havazás, hószállingózás, másutt havas eső, ónos eső, fagyott eső, délnyugaton, nyugaton eső is lehet. A délkeleti, déli szél a Dunántúl északi felén megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul.

Péntek: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg a Dunántúlon kisebb körzetekben átmenetileg felszakadozik a felhőzet. Szórványosan várható csapadék: északkeleten, északon hó, másutt eső, ónos eső, fagyott eső. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +5 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton a melegebb.

Szombat: Erősen felhős idő várható. Szórványosan valószínű csapadék: többnyire eső várható, de északkeleten havas eső, havazás, ónos eső is lehet. A délnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb.

Vasárnap: Többnyire erősen felhős idő várható. Elszórtan alakul ki eső, főként északkeleten néhol havas eső. A nyugati, északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +7 fok között valószínű.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Városhatár

Műsorunk tartalmából:
• ÁTADTÁK A FELÚJÍTOTT SZERENCSI FŐUTCÁT
• FELÚJÍTÁS MIATT BEZÁR A PARKOLÓ
• KISTÉRSÉGI GYERMEKTÁBOR SZERENCSEN
• NORDIC WALKING SZERENCSEN
• KÖSZÖNET AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK
• TÁBOROZÁS A BOLYAIBAN

Műsorunk tartalmából:
• A FECSKÉSI VÁROSRÉSZEN ÉLŐK PROBLÉMÁI
• ÚJRA LÁTOGATHATÓ A ZEMPLÉNI MÚZEUM
• ÉPÜL A CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ RENDSZER SZERENCSEN
• SZÉP ÉV VÉGI EREDMÉNYEK A BOLYAIBAN
• NORDIC WALKING CSOPORT SZERENCSEN
• ÁTADTÁK A PARKOLÓT A VASÚTÁLLOMÁSON
• MELEG EBÉD A SZÜNIDŐBEN

Tisztelt Nézőink! A Globo Televízió kínálata április 25-től Szerencsi Híradó című műsorral bővül . Az elkövetkezendő időszakban Szerencs Város Önkormányzatának megbízásából stábunk készíti a város életéről szóló heti közéleti magazint, amely minden szombaton 17 órakor kerül adásba. Kérem tartsanak velünk a képernyők előtt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.