Kosárlabda

A Hunyadi Sportcsarnokban rendezték meg a regionális bajnokok döntőjét április 28-án és 29-én, melyen az ország régióinak legjobb U18-as kosárlabdacsapatai vettek részt.

Az Szerencs Városi Sportegyesület gárdája április 21-én nyerte el a keleti régió bajnoka címet, amivel kivívta a jogot a részvételre. A tornán Szerencs mellett részt vett az Atomerőmű SE, a BLF KK, valamint a Körmendi Törpördögök csapata. A szerencsi csapat első meccsét a BLF KK-val játszotta, ahol 58-80 arányban alul maradtak.

A délután folyamán az Atomerőmű SE csapatával mérték össze erejüket a hazaiak. Az összecsapáson a paksi együttes bizonyult jobbnak. A dobogós helyezésért a körmendi gárdával mérkőztek meg a szerencsi fiúk, de nem sikerült a bravúr, így a hazaiak a negyedik helyen végeztek a tornán. Endrész Tamás, a csapat edzője elmondta, hogy nagyon büszke a fiúkra és az elért eredményre, különösen úgy, hogy több kulcsjátékost is nélkülöznie kellett a csapatnak a mérkőzések során. Az érmeket és az okleveleket Koncz Ferenc polgármester adta át a versenyzőknek.

Facebook galléria

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.