×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190930_aranyfakanal

Közélet

A Szerencsi Rászorultakért Alapítvány szervezésében hatodik alkalommal rendezték meg a Szerencsi Arany Fakanál főzőversenyt szeptember 25-én a Szerencsi Idősek Otthonának udvarán.

Az eseményen 15 csapat mutatta meg főzőtudását. A rendezvényt Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg, akik az idősek iránti tisztelet és a róluk való gondoskodás fontosságát hangsúlyozták. Ezt követően Korondi Klára a Szerencsi Rászorultakért Alapítvány kuratóriumának elnöke szólt arról, hogy ezt a főzőversenyt mindig az idősek hónapjához kapcsolódva rendezik meg, hogy ezzel is egy kis örömet szerezzenek az otthon lakóinak.

Az elkészült gasztronómiai alkotásokat szakmai zsűri értékelte, Dr. Egeli Zsolt alpolgármester vezetésével. A bírák döntése alapján az első helyezett a Gyémántkapu Idősek Otthonának csapat lett, akik egy tárkonyos marharagu levest készítettek. A kupa az oklevél és a pénzjutalom mellett ők érdemelték ki a jövő évi Arany Fakanál főzőverseny rendezési jogát.

A második helyen az Öreg a Nénikéd Klub szüreti babgulyása végzett a harmadik helyet pedig a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ töltött káposztája érdemelte ki. A rendezvényen közreműködtek többek között a szerencsi óvodások, a Hajnali Néptáncegyüttes és a Classic zenekar is.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190930_aranyfakanal{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.