×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Julius/20200704_jatszoter_megujulas

Közélet

Több mint harmincan csatlakoztak ahhoz a felhíváshoz, amit a Szeretlek Szerencs civil szervezet kezdeményezett a Hidegvölgy úti játszótér megújítása érdekében. Az érdeklődők július 4-én ragadtak ecsetet, és fogtak neki a gyermekek számára kialakított tér megszépítéséhez.

Az önkéntesek lefestették az elhasználódott és megkopott eszközöket, valamint a hulladéktárolókat is. Szabó István alpolgármester, az esemény főszervezője arról adott tájékoztatást, hogy a civil szervezet korábban is rendezett hasonló programokat.

Ősszel közösségi faültetéssel járultak hozzá a környezet védelméhez, amit tavasszal folytatni szerettek volna, azonban a járványhelyzet ezt megakadályozta. A jövőben is terveznek ilyen alkalmakat, hiszen bőven akad a városban olyan terület, ami rekonstrukcióra szorul.

A szombat délelőtti rendezvény során a gyerekeknek játékos foglalkozásokkal kedveskedtek, valamint frissítővel és szendvicsekkel készültek a segítőknek.

{gallery}cikkek/2020/Julius/20200704_jatszoter_megujulas{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.