×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Julius/20200720_osszejovetel

Közélet

A Hegyalja Kapuja Mozgáskorlátozottak és Fogyatékkal Élők Egyesülete a tavasszal elmaradt majálist pótolva, egy jó hangulatú közös főzésre és ebédre várta a tagokat július 15-én az Árpád-hegyi horgásztónál.

Az összejövetelt Koroknay Károly az egyesület elnöke nyitotta meg, aki kiemelte, hogy az esemény a Remény a megmaradásért, jövőnkért” című EFOP pályázat segítségével valósulhatott meg, ami 2018. február 1. és 2021. január 31. közötti időszakban támogatja az egyesület munkáját.

A projekt során különböző közösségépítő és kulturális programokat, érzékenyítő előadásokat, sportrendezvényeket és kirándulásokat szerveznek, a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élők számára. A szerda délelőtti rendezvényre kilátogattak a képviselő testület tagjai is.

{gallery}cikkek/2020/Julius/20200720_osszejovetel{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.