Közérdekű

„Közös emlékezés és jótékonysági koncertet” tartanak július 8-án 18 órától Dédestapolcsányban, a Tapi kocsma melletti udvarban és parkban, a Lázbérci-víztározó tapolcsányi ágának szomszédságában. A résztvevők megemlékeznek a tragikus autóbalesetben meghalt tardonai házaspárról, és pénzadományokat gyűjtenek az árván maradt gyerekeknek.

A házaspár 2023. május 20-án, egy szörnyű közúti balesetben, Miskolc mellett a 306-os főúton égett halálra, miután autójukkal egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütköztek: esélyük sem volt a túlélésre. Két kisgyermekük maradt árván, egy kétéves kislány és egy ötéves kisfiú, őket a nagyszülők nevelik.

A jótékonysági koncert előadója Juhász Marci a Csillag születik sztárja

„A megemlékezés és a jótékonysági koncert gondolata Hegyi Norbival és Hrabina Norbival történt baráti beszélgetés során felmerült fel – mondta a szervezők nevében Rácz-Tóth Katalin. A koncert sztárfellépőjének a Csillag születik sztárját és a Nomad zenekar énekesét, Juhász Marcit kértük fel.

„Ha Isten megáldott azzal a tehetséggel, hogy dalba tudom önteni az érzéseket, és ezt át tudom adni az embereknek, akkor, bár szomorúan, de úgy érzem, kötelességem ezen a közös emlékezésen elénekelnem együttérző és enyhet adó dalaimat gyertyafény köré gyűlve. Ott leszek! Segíteni szeretnék” – szavakkal fogadta el a felkérést Juhász Marci.

A koncerten 2000 forintos belépőjeggyel lehet részt venni, és a teljes bevételt a szervezők átadják Viktória és Máté családjának.

Licitálás és adományok

A koncertjegyek megvásárlásán túl, az adományozók a helyszínen kihelyezett adományládákba helyezhetik el adományaikat, ezzel is támogatva az árván maradt gyermekek felnevelését. Továbbá licitálni lehet Hrabina Norbert, az Inflow Tatto Hungary tulajdonosának és alkotóművészének speciális technikával készített képére.

Különbusz indul Kazincbarcikáról, önköltségi áron taxit is igénybe lehet venni

A jótékonysági koncertre a HOMM Kft. támogatásaként különbusz indul Kazincbarcikáról Dédestapolcsányba, az autóbusz végállomás melletti SPAR parkolóból. A szervezők előzetesen szeretnék felmérni a létszámot, hogy hány férőhelyes autóbuszt indítsanak, ezért kérik, hogy az esemény linkjén – https://www.facebook.com/events/1254157538801310/?ref=newsfeed – jelezzék. A koncert helyszínére a Roland Taxi önköltségi áron segít a távolabbról érkezők oda- és visszaszállításában.

Az emlékezőket arra kérik, hogy ha indítást éreznek, egy szál fehér virágot vagy egy-egy fehér gyertyát, mécsest vigyenek magukkal a rendezvényre.

Kapcsolat:
Hegyi Norbert: 06 30 477 0975
Hrabina Norbert: 06 30 574 6391
Rácz-Tóth Katalin: 06 20 479 4331

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.