×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190919_labdarugas

Labdarúgás

Nagyarányú győzelmet arattak a Szerencsi VSE labdarúgói a B.A.Z. megyei II. Kelet Felnőtt labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.

A szerencsiek a Telkibánya ASE csapatát fogadták szeptember 14-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen. A hazai csapat Ternyik Máténak köszönhetően a 7. percben megszerezte a vezetést. A szerencsiek második góljára a 19. percig kellett várni, amit Kiss Krisztián rúgott, ezután Ternyik Máté az első félidőben még további kettő gólt lőtt. A második félidőben a szerencsiek magasabb fokozatra kapcsoltak.

A gólsorozatot ismét Ternyik Máté gólja indította el az 52. percben. Ezt követően Diószegi Kristóf az 55. és a 62. percben talált a vendégek hálójába. Az utolsó előtti gólt Jäger Máté a 68. percben szerezte, legvégül pedig Lakatos István találatával kialakult a 9 gólos győzelem.

A mérkőzésre kilátogató nézők egy igazán gólgazdag játékot láthattak. A végeredmény Szerencs VSE – Telkibánya ASE 9:0. Az U19-es játékosok szintén 9:0 arányú győzelmet vívtak ki, amivel továbbra is veretlenek. A következő mérkőzés szeptember 22-én idegenben a Taktaharkány SE ellen lesz. A Szerencs VSE játékosai és a szurkolók a mérkőzés után körmenettel emlékeztek meg a csapat szeptember 7-én elhunyt kapusedzőjéről, Lukács Bertalanról.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190919_labdarugas{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.