Új repülőgépmodell attrakcióval bővült a Szerencsi Kisgép- és Fénycentrum kínálata, amit május 13-án a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde csöppségei próbálhattak ki először.

  • Galéria:

A szerencsi Sziget Alapítvány immáron 21. alkalommal szervezett május 11-én emléktúrát, a fiatalon elhunyt Kiss Attila gimnáziumi igazgatóhelyettes emlékére.

  • Galéria:

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében majálisra várták az érdeklődőket május 1-jén a Rákóczi-vár belső és külső udvarára.

  • Galéria:

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai Rózsa László r. alezredes és Bodnár Zsolt r. őrnagy – 2021-ben vesztették életüket a koronavírus betegség következtében –, emlékére rendezett túrán vettek részt – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

A III. Városnapi Futás ezúttal jótékony céllal került megrendezésre, április 21-én. Minden nevezési díjjal egy beteg kislány gyógyulását támogatták a résztvevők.

Fery Antal (1918-1994), szerencsi származású grafikusművész legszebb fametszeteit tartalmazó könyvének bemutatóját április 17-én tartották, a Rákóczi-vár lovagtermében.

Húsvéti hangversenyt tartottak március 27-én a szerencsi görögkatolikus templomban. A megjelenteket Csejoszki Szabolcs görögkatolikus parókus köszöntötte. Beszédében elhangzott, hogy ebben a felgyorsult világban néha kicsit meg kell állnunk, ez különösen igaz húsvét idején.

Otthonában köszöntötték Kelemen Jánosnét március 18-án kilencvenedik születésnapja alkalmából.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.