Május negyedikén a tűzoltók és tüzes szakmák vértanúhalált halt védőszentjére, Szent Flóriánra emlékezünk, ennek alkalmából ünnepi állománygyűlést tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített garázs tegnap éjszaka Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Rátkán, a Kossuth utcában – írja a vármegyei katasztrófavédelem.

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. Az elkövető fiatal lányokat szólított le, egyikük vállát érintette meg, a másik combját megsimította, lakásukig követte őket, miközben szexuális tartalmú kijelentéseket tett – olvasható az ügyészség weboldalán.

A rendőrség március 11-17. között az ország egész területén ellenőrizte a passzív biztonsági eszközök használatát, így vármegyénkben is, a ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoport) éves ellenőrzési terve alapján – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mezőőri fórumot tartottak február végén a Szerencsi Rendőrkapitányságon, ahol az illetékességi területen dolgozó mezőőrök és a kapitányság vezetői a tavalyi év tapasztalatait, valamint az idei év közös feladatait egyeztették – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

A szerencsi rendőrök 260 kilogramm engedély nélkül szedett mohát találtak egy közúti ellenőrzés során.

Lopás miatt folytat nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 52 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2024. február 19-én Szerencsen, a Szemere Bertalan utcában az egyik családi ház udvaráról elvitt egy akkumulátortöltőt.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tart a Magyar Rendőrség országos akciót február 19. és 25. között.

  • Galéria:

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.