Aktuális

Mint minden éven idén is ellátogatott a Mikulás a város óvodáiba és iskoláiba.

A Gyárkerti Óvodában december 5-én tett látogatást a Nagyszakállú. A gyerekek karácsonyi dalokat énekelve várták őt. A Napsugár Óvodában december 6-án látogatta meg a csoportokat a Télapó. A gyerekek énekeltek, táncoltak és verseket szavaltak majd megkapták a megérdemelt, édességekkel teli csomagjaikat.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola tanulói a Kulcsár Anita Sportcsarnokban zenés, táncos műsorral kedveskedtek a Mikulásnak majd ezt követően vehették át a gyerekek a csomagokat tőle. Nem csak az édességeké volt a főszerep ezen a napon, ugyanis a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában Mikulás futást rendeztek, ahol együtt sportoltak a diákok.

A Bocskai István Katolikus Gimnáziumban a hagyományoknak megfelelően a kilencedikes tanulóknak különböző ügyességi feladatokat kellett megoldaniuk a Mikulás napon. A végzős osztályok miden évben úgy szervezik meg az eseményt, hogy az minden diák számára szórakoztató legyen.

A Szerencsi Középiskolai Kollégium Mikulás Kupát szervezett, amire Nyíregyházáról, Sárospatakról és Tiszavasváriból is érkeztek csapatok, hogy összemérjék futballtudásukat. A Mikulás napon idén is sok új élménnyel gazdagodtak a város oktatási és nevelési intézményeiben a gyerekek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.