Aktuális

Május 8-án a Magyar Közút Non-profit Zrt. sajtótájékoztatóján Koncz Ferenc országgyűlési képviselő bejelentette, hogy a Kormány döntésének köszönhetően tisztán állami forrásból négysávosítják a 37-es számú főutat.

A munkálatok jövőre kezdődnek. Elhangzott, Szerencs és a térség gazdasági fellendülése szempontjából is nélkülözhetetlen a 37. számú főút bővítése. Az építési szakasz eleje Gesztely és Hernádkak települések határa, az építési szakasz vége pedig eléri Szerencs belterületi szakaszát.

Bejelentik a 37-es számú főút kétszer kétsávosítását. (b) Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) (j) Koncz Ferenc országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) © Fotó: Szerencsi Hírek

A beruházás során 6 db meglévő vízfolyás feletti híd bontására és új vasbeton híd építésére, valamint három új körforgalom megépítésére kerül sor.

A szerencsi meglévő körforgalom nem kerül átépítésre. A képviselő a sajtótájékoztató végén örömmel közölte, hogy azon fő célkitűzések közül, amelyek miatt újra beült a parlamenti székbe, az egyik teljesült.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.