×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Oktober/20191016_koszontes

Közélet

A Szerencsi Idősek Otthona lakóit is köszöntötték az Idősek Hónapja keretében. A program minden évben nagy népszerűségnek örvend az intézményben, amikor is sok közös kulturális programmal és kirándulással színesítik az otthonban lakók mindennapjait.

Az eseményen az intézmény igazgatója Kontra László köszöntötte a megjelenteket, majd Nyiri Tibor polgármester szólt a szépkorúakhoz. Beszédében kiemelte, hogy az új vezetőséggel közösen egy olyan várost szeretne kialakítani, ahol nagy hangsúlyt fordítanak a biztonságra és senkinek nem kell a létbiztonsága vagy a jövője miatt aggódnia legyen az fiatal, középkorú vagy idős.

A városvezető beszéde végén megköszönte az intézmény dolgozóinak az áldozatos munkát, amit mindennap végeznek. Ezt követően a Bolyai János Katolikus Általános Iskola 2. osztályos diákjai adtak műsort, majd átadták az iskola ajándékát az intézménynek.

A műsor végén Csejoszki Szabolcs görögkatolikus parókus, Balázs Pál református lelkész és Szarvas Péter katolikus plébános osztotta meg ünnepi gondolatait, majd Korondi Klára verses szavalata zárta a köszöntést.

{gallery}cikkek/2019/Oktober/20191016_koszontes{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.