×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Januar/0125_bolyai_bal

Közélet

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola szülői munkaközössége idén január 25-én tartotta hagyományos jótékonysági bálját a Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában.

Az eseményen Nyiri Tibor polgármester és Koncz Ferenc országgyűlési képviselő köszöntője után Gaszperné Tilman Edina az iskola igazgatója szólt a megjelentekhez.

Elhangzott, hogy a múlt éven megrendezett bál bevételéből közel egymillió forint gyűlt össze, amiből a tanulók támogatását, jutalmazását, programok megszervezését tudták megoldani a fennmaradó összegből pedig az idei bál bevételével kiegészítve szeretnének egy iskolai környezetet megújító projektbe kezdeni.

Elhangzott, hogy az intézmény belső udvarának, gyerekbarát, többfunkciós térré való átalakítása már a megvalósítási fázisban van. A megújult környezet legfőbb célja,hogy a bolyais diákok minél több mozgás lehetőséghez jussanak. A beszédet követően az iskola tanulóinak műsorát láthatta a közönség, melyet a szülők és diákok közös tánca zárt.

{gallery}cikkek/2020/Januar/0125_bolyai_bal{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.