×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Januar/0131_tancgala

Közélet

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola szerencsi tagozatának növendékei a Kerek Isten fája címmel tartotta meg félévi táncbemutatóját január 30-án a Rákóczi-vár színháztermében.

Az esemény megálmodója Borsósné Fischinger Henrietta a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese volt, aki két évvel ezelőtt kezdte meg a néptánc oktatást a Bolyai János Katolikus Iskolában.

Az ötletgazda köszöntőjében elmondta, hogy a két intézmény között nagyon szoros a kapcsolat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Sipos György Alapfokú Művészetoktatási és Nevelési Közhasznú Alapítvány Sipos György Díjat adományozott Gaszperné Tilman Edina igazgató részére a művészeti iskola és a katolikus intézmény partnerkapcsolatainak ápolásában nyújtott kiemelkedő tevékenységéért.

A beszédet követően a Bolyai János Katolikus Általános Iskola néptáncosai tizenkét hónaphoz kapcsolódó jeles napokat, népszokásokat elevenítették fel a színpadon, valamint a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár mazsorett csoportjának a tagjai szórakoztatták a közönséget.

{gallery}cikkek/2020/Januar/0131_tancgala{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.