Ajánló

Az idei év legnagyobb hőhullámának a kellős közepén járunk. Sorra dőltek meg az elmúlt napokban a hőségrekordok. Több mint egy héten át tart az extrém meleg, csak a jövő hét közepén számíthatunk enyhülésre.

A legforróbb időszak péntektől vasárnapig várható, így előreláthatólag meghosszabbítják majd a hőségriadót. 

Jelentősen nőtt a fürdők és strandok forgalma

Országosan változatlanul magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és a külföldi vendég egyaránt. Júliusban is a vártnak és a fürdők üzleti terveinek megfelelően alakult a belépések száma - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

Szerencsi Fürdő és Wellnessház beltéri medencéje © Fotó: Szerencsi Hírek

Hőségriadót rendelt el az országos tisztifőorvos

Csütörtökre már nyolc megyére és Budapestre is a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetését adta ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. A hőséggel kapcsolatos tisztifőorvosi rendszer háromfokozatú. Az első a figyelmeztető jelzés, ilyet akkor adnak ki, amikor egy nap 25 fok fölé emelkedik a napi átlaghőmérséklet. Utána a hőségriasztás következik, amikor három egymást követő napon magasabb 25 foknál az átlaghőmérséklet. A hármas, legmagasabb fokozat pedig a riadókészültség, ha az átlaghőmérséklet három egymást követő napon meghaladja a 27 fokot.

30% kedvezmény a szerencsi lakcímkártyával rendelkezőknek

A strandi szezon közepén tartunk és a kánikulában még inkább jobban esik egy kis hűsítő fürdőzés. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház változatos szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit, a szerencsi lakcímkártyával rendelkezőknek 30% kedvezményt biztosítanak az árból.

Szolgáltatások:

  • nagy beltéri medence
  • jacuzzi
  • sókamra
  • ricochet fallabdapálya
  • gyógyúszás
  • masszázs

Nyitva tartás:

hétfő-csütörtök: 10-21 óráig
péntek-vasárnap: 10-22 óráig

Bővebb információ: www.szerencsifurdo.hu

Forrás: Origo/SZH

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.