×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2017/08/20170804_hosegriado_szerencsi_furdo

Ajánló

Az idei év legnagyobb hőhullámának a kellős közepén járunk. Sorra dőltek meg az elmúlt napokban a hőségrekordok. Több mint egy héten át tart az extrém meleg, csak a jövő hét közepén számíthatunk enyhülésre.

A legforróbb időszak péntektől vasárnapig várható, így előreláthatólag meghosszabbítják majd a hőségriadót. 

Jelentősen nőtt a fürdők és strandok forgalma

Országosan változatlanul magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és a külföldi vendég egyaránt. Júliusban is a vártnak és a fürdők üzleti terveinek megfelelően alakult a belépések száma - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

Szerencsi Fürdő és Wellnessház beltéri medencéje © Fotó: Szerencsi Hírek

Hőségriadót rendelt el az országos tisztifőorvos

Csütörtökre már nyolc megyére és Budapestre is a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetését adta ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. A hőséggel kapcsolatos tisztifőorvosi rendszer háromfokozatú. Az első a figyelmeztető jelzés, ilyet akkor adnak ki, amikor egy nap 25 fok fölé emelkedik a napi átlaghőmérséklet. Utána a hőségriasztás következik, amikor három egymást követő napon magasabb 25 foknál az átlaghőmérséklet. A hármas, legmagasabb fokozat pedig a riadókészültség, ha az átlaghőmérséklet három egymást követő napon meghaladja a 27 fokot.

30% kedvezmény a szerencsi lakcímkártyával rendelkezőknek

A strandi szezon közepén tartunk és a kánikulában még inkább jobban esik egy kis hűsítő fürdőzés. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház változatos szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit, a szerencsi lakcímkártyával rendelkezőknek 30% kedvezményt biztosítanak az árból.

Szolgáltatások:

  • nagy beltéri medence
  • jacuzzi
  • sókamra
  • ricochet fallabdapálya
  • gyógyúszás
  • masszázs

Nyitva tartás:

hétfő-csütörtök: 10-21 óráig
péntek-vasárnap: 10-22 óráig

Bővebb információ: www.szerencsifurdo.hu

Forrás: Origo/SZH

{gallery}cikkek/2017/08/20170804_hosegriado_szerencsi_furdo{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.