×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/November/20181112_idotlenseg

Ajánló

Időtlenség címmel nyílt meg Kiss Hajnalka Art-díjas festőművész kiállítása november 8-án a Rákóczi-vár Árkád termében.

Az eseményt Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg, aki arról beszélt, hogy a képek mindig valamilyen üzenetet hordoznak, és különböző érzelmeket válhat ki az emberekben egy-egy alkotás. Kazsik Marianna, a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár munkatársa Lyka Károly művészettörténész gondolatait osztotta meg a jelenlévőkkel.

A megnyitót követően Kiss Hajnalka szólt a megjelentekhez. Elhangzott, hogy három éve foglalkozik komolyabban a festészettel, ez idő alatt autodidakta módon folyamatosan fejlesztette magát. A képek akrilfestékkel készültek vászonra, feszített vászonra, kreatív kartonra, valamint faros lemezre.

A rendezvényen zenés produkciót adtak elő a Bocskai István Katolikus Gimnázium tanulói. A tárlat november 22-ig tekinthető meg díjmentesen munkanapokon 9 órától délután 4 óráig.

{gallery}cikkek/2018/November/20181112_idotlenseg{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.