Ajánló

A címlapon a Szerencs VSE női kézilabdázóit láthatjuk a nemrég felépült és nagy sikernek örvendő szerencsi futókörről.

A 3. és 4. oldalon városunk polgármestere Nyiri Tibor számol be a 2020-as év beruházásairól, fejlesztéseiről és projektekről. A cikkben szó lesz a koronavírus-járvány okozta nehézségekről, a Fecskési csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítéséről, parkolók építéséről és utak felújításáról. Nagyinterjúnkban az 5. oldalon Dr. Krajnyák Rita, Szerencs város új jegyzője beszél a gyermekkoráról, a tanulmányairól és az új vezetői beosztásáról.

A 6-7-8. oldalon Szabó István alpolgármester és a képviselők hasonlóan a polgármesterhez, évet értékelnek. A 10. oldalon lévő cikkekből megtudhatjuk, hogy megújult a város honlapja. Az önkormányzat elengedhetetlennek tartja, hogy a város honlapja is lépést tartson a legújabb lehetőségekkel, és az eddigieknél is több információt nyújtson, és ezzel együtt még hatékonyabban kiszolgálja a digitális térben Szerencs iránt érdeklődőket.

A 12. oldalon Salamin Ferenc építész írásából megismerhetjük a katolikus plébánia építészeti szépségeit, ami egy jellegzetes darabja a modernista építészet magyarországi kisvárosi példáinak. A 13. oldalon a szerencsi 2021. évi hulladéknaptár található. A 15. oldalon szó lesz a vakcina fontosságáról.

Szerencs Város Önkormányzata a rendelőintézet vezetésével közösen döntött úgy, hogy az intézmény oltóközpontként funkcionáljon, ezáltal a szerencsieknek és ondiaknak a korábbi PCR mintavételi helyhez hasonlóan nem szükséges másik városba elutazni. A 17. oldalon lévő cikkekből megtudhatjuk, hogy az Szerencsi Darazsak bejutott az ország legjobb 32. kosárlabdacsapata közé. A 18. oldalon keresztrejtvény és horoszkópot is találunk a városi havilapban amit ide kattintva letölthetnek.

Kellemes olvasást és kikapcsolódást kívánunk.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.