Ajánló

30 éves jubileumra készül Tokaj-Hegyalja és Zemplén meghatározó kulturális programsorozata, a Zempléni Fesztivál, amely a térség legnagyobb kulturális fesztiválja.

A programsorozat sajtótájékoztatóját június 6-án Sárospatakon tartották. Elhangzott, hogy a vendégeknek 2021. augusztus 13-tól kezdődően egészen 22-ig kínálnak közel 70 programot. Magas színvonalú komolyzenei hangversenyekkel, színházi és irodalmi estekkel, jazz koncertekkel, kirándulásokkal, kiállításokkal, családi és gasztronómiai programokkal várja a helyi közönséget és az ország más vidékéről érkező, minőségi kikapcsolódásra vágyó látogatókat egyaránt. Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett egy tucat más zempléni település szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont élvonalbeli magyar és külföldi szólisták, népszerű együttesek produkcióinak.

Szerencsi programok:

2021. augusztus 14. szombat, Szerencs. A Budafoki Dohnányi Zenekar hangversenye. Időpont és helyszín: 20:00 Rákóczi-vár udvara.

A programokról bővebb információ a www.zemplenifesztival.hu weboldalon, valamint a fesztivál közösségi oldalán található. Jegyek a zf.jegy.hu és a broadwayticket.jegy.hu webáruházban, a legtöbb programra július 31-ig 20% elővételi kedvezménnyel vásárolhatók.

Borítókép: Nagy Károly Zsolt, nyitókocert 2019.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.