Ajánló

Szerencs város képviselő testülete 2021. októberében tartott ülésen döntött hagyományteremtő szándékkal a városban ,,Babafa” program elindításáról, amivel erősíteni kívánják a családok településsel való kapcsolatát, szépíteni a városképet és segíteni a gyermekek természethez való kötödését. A felhívásra történő jelentkezését követően a családok közreműködésükkel – akiknek a gyermekük szerencsi állandó lakcímmel rendelkezik és egy éves kort még nem töltötte be – fát ültettek.

Az első alkalommal 2022. november 18-án került megszervezésre a faültetés, amely során több gyermek és családja ültetett facsemetéket Szerencsen, a Szabadság utca melletti zöldterületen. Ezúton felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy második alkalommal kerül megrendezésre a "Babafa" program, 2023. április 5-én 15 órai kezdettel folytatólagosan a Szabadság utca melletti zöldterületen.

A programban történő részvétel regisztrációhoz kötött, azon családok számára, ahol a gyermek az elmúlt évben született. A regisztrációhoz szükséges jelentkezési lap beszerezhető a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik a város honlapjáról az alábbi linkről 2023. március 31-e 12 óráig.

A nyomtatványt a kitöltése után a hivatalba kell eljuttatni személyesen vagy postán, illetve elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A családokkal ezután a hivatal munkatársai felveszik a kapcsolatot, majd meghívót kapnak a faültetésre, ahol minden babafa megkapja a tulajdonosa névtábláját. A fa ültetése a családok számára díjmentes!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.