Ajánló

A kassai múzeum nagyszabású fesztivált rendez II. Rákóczi Ferenc és Hessen-Reinsfeldi Sarolta Amália hercegnő házasságkötésének 300. évfordulója alkalmából. A Zempléni Múzeum várja azokat a jelentkezőket, akik szeretnének részt venni a programon, ugyanis a rendezvényre a szerencsieket is várják!

A szállítás költségét a szervezők állják, így a buszon való utazás a résztvevők számára ingyenes – olvasható a Zempléni Múzeum közösségi oldalán.

Hozzátették: Az étkezésről önállóan kell gondoskodni, de a rendezők nagyon készülnek, és változatos „fesztiválos” kínálat lesz. A busz szeptember 21-én (szombat) 10 órakor indul a szerencsi Rákóczi-vár előtti parkolóból és a tervek szerint 18 órakor indul vissza Kassáról. A várható érkezés 20 óra körül lesz. A fesztivál programján túl lehetőség lesz megtekinteni a Rodostó-ház kiállításait és II. Rákóczi Ferenc nyughelyét a kassai dómban.

Akinek van kedve részt venni a programon, jelezze szándékát a Zempléni Múzeum +36/47 777-770 telefonszámán vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve személyesen a múzeum portáján. A 45 fős buszt a jelentkezés sorrendjében töltik fel, tehát aki részt kíván venni minél hamarabb jelezze! A múzeum munkatársai visszajelzést küldenek, ezzel válik véglegessé a foglalás.

Fotó: Getty Images Hungary