Ajánló

Már javában zajlik a 4. I Love Smoky Kiállítás és BBQ Verseny, amely már most füstös és ízletes hangulatot varázsolt a szerencsi Rákóczi-várba. A tegnap esti program során a versenyzők a vár lovagtermében tűz- és munkavédelmi oktatáson vettek részt, majd elfoglalták sátraikat, hogy megkezdjék a versenyt.

Makai János, a Partizán BBQ-tól két Whole Hog sütőben már tegnap délután elkezdte low & slow technikával, tiszta parázs felett a sertések sütését, amik kb. ma ebédidőre készülnek el, hogy megkóstolhassa a közönség. A szerencsi városvezetők is ellátogattak a megmérettetés tegnap esti kezdésére: Kiss Attila polgármester és Varkoly Ádám alpolgármester személyesen is találkoztak a résztvevőkkel, akik néhány kulisszatitkot is elárultak az igazi BBQ készítéséről.

A megnyitó ma 10 órakor lesz a Rákóczi-vár udvarán, amely után az érdeklődők a változatos barbecue kategóriákban versenyzők teljesítményét követhetik figyelemmel. A verseny mellett egész nap workshopok, árusok, gasztronómiai bemutatók és grillezési technikák várnak azokra, akik szeretnének elmélyülni barbecue világában.

  • Galéria: