Aktuális

Negyedik alkalommal rendezték meg az Arany Fakanál Főzőversenyt szeptember 20-án, a szerencsi Idősek Otthona udvarán.

A közelgő idősek világnapja tiszteletére megtartott rendezvényen a város intézményei, hivatalai és civil szervezetei mérték össze főzőtudásukat. Az eseményen Dr. Barva Attila, a város jegyzője is köszöntötte a megjelenteket, majd Korondi Klára elmondta, hogy az éven 15 csapat jelentkezett a főzőversenyre, melyet idén a Szerencsi Rászorultakért Alapítvány szervezett.

A verseny ideje alatt az Idősek Otthonának lakóit és minden érdeklődőt kulturális programokkal szórakoztattak. Felléptek többek között a szerencsi óvodások, a Hajnali Néptáncegyüttes, Újvári Marika és a szerencsi Classic zenekar is.

A főzőverseny nyertese Gyémántkapu csapata lett, így jövő szeptemberben ők rendezhetik meg a már hagyománnyá vált Arany Fakanál versenyt. Második lett az Öreg a Nénikéd Nyugdíjas Klub, bronzérmet kapott a Nyárutó Klub. Különdíjban részesült a Szerencsi Idősek Otthona csapata, akik alföldi gulyást főztek, a Városi Nyugdíjas Klub, akik palóclevest készítettek és különdíjat kapott még a Polgármesteri Hivatal bográcsgulyása és almás-lekváros palacsintája is.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.