Aktuális

A zöld város projekt egyik nagy volumenű eleme a Kisvásár-téren található piac és környékének a megújítása.

A munkaterület átadása megtörtént, a kivitelező Nest Plus Kft. részére. Ezt követően elkezdődnek a bontási munkák – tájékoztatott Nyiri Tibor. Szerencs polgármestere a fejlesztés részleteiről szólva közölte:

- A meglévő tető mellé belső elárusítóhelyek kialakításával épületet emelünk, mosdókat, mellékhelyiségeket alakítunk ki. A piac mögött lévő aszfaltozott terület is átalakítjuk. A jelenlegi burkolatot megújítjuk, további ötven új parkolóhelyet alakítunk ki és növeljük a piac környéki zöldterület nagyságát. A projekt keretében megújul a Deák Ferenc utca – hívta fel a városlakók figyelmét a polgármester. 

A szerencsiek az átalakítás ideje alatt sem maradnak piac nélkül. Az átépítés idejére az egykori cukorgyár területére költöztetjük az árusító helyeket. Április 25-én már itt várják a vevőket az árusok. A nyitva tartás nem változik: 5 és 12 óra között várják a vásárlókat a jelenlegi járványügyi szabályok betartásával.

Az új helyszínnel kapcsolatban kérdéseikkel keressék a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársait a (0647)361-308-as telefonszámon, akik készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

A cikk bővebben a Szerencsi Hírek májusi lapszámában lesz olvasható!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.