×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Junius/20200704_jatszoter_adatas

Aktuális

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Zöld Város projekt keretében, Európai Uniós támogatásból, új játszótérrel bővült Szerencs, az Erzsébet téren.

A beruházás júniusra elkészült, a gyerekek a hónap végétől vehették birtokba a közösségi teret. Annak érdekében, hogy megóvják az illetéktelenektől az eszközöket zárható kerítéssel vették körbe a területet, így minden nap 8-20 óra között vehetik igénybe a családok a játékokat.

Az ünnepélyes megnyitóra július 4-én került sor a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében. A rendezvényen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte a jelenlévőket, aki hangsúlyozta, hogy a gyermekek megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a játék, amihez biztonságos eszközök szükségesek, így a most elkészült játszótér nagy segítséget nyújt ebben.

Ezt követően a vidámságé volt a főszerep. A kicsiknek Rita bohóc színes lufi figurákkal kedveskedett, valamint aszfaltrajzverseny során élhették ki kreativitásukat a gyerekek, az önfeledt játék mellett. Az eseményen közreműködtek a szerencsi Logiklub tagjai is, akik frissítővel és aprósüteménnyel kínálták a résztvevőket.

{gallery}cikkek/2020/Junius/20200704_jatszoter_adatas{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.