×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Oktober/20201013_terfigyelo_kamerak

Aktuális

Négy új kamerát helyeztek ki az Aranka-tetőre, amivel már több mint ötvenre nőtt a Szerencsen megtalálható térfigyelő kamerák száma.

Az Aranka-tetőn az elmúlt években pályázati forrásból mandula és birsalmafákat ültettek, amit a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. gondoz. Az utóbbi időben azonban nem egyszer fordult elő, hogy a termés jelentős részét ismeretlen tettesek ellopták. A négy új térfigyelő kamera legfőképpen az ültetvényeket fogja figyelni.

Szerencsen a jelenlegi kamerarendszert aminek a rendőrségen van a végpontja hamarosan felújítják, a régi kamerákat pedig cserélik, tájékoztatta szerkesztőségünket Nyiri Tibor polgármester.

– Azt ígérhetem, hogy három-négy héten belül lefogunk ülni a rendőrséggel és az illetékes vállalkozással, hogy megbeszéljük, melyek azok a kamerák, amelyet már az idő vasfoga megevett, amiket cserélni kell. Ezeket legkésőbb a jövő év elején kifogjuk cserélni – mondta a polgármester.

{gallery}cikkek/2020/Oktober/20201013_terfigyelo_kamerak{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.