Aktuális

Az indulás óta sok év telt el, közben az internet világa és a technika is jelentős fejlődésen ment keresztül. Az önkormányzat elengedhetetlennek tartja, hogy a város honlapja is lépést tartson a legújabb lehetőségekkel, és az eddigieknél is több információt nyújtson, és ezzel együtt még hatékonyabban kiszolgálja a digitális térben Szerencs iránt érdeklődőket.

A nyitó oldal kialakításánál szempont volt a város sokszínűségének bemutatása, olyan újszerű lehetőségek beállítása, amely ismét újszerűvé teszi a város honlapját. A legújabb információk a gyors elérés érdekében már a főoldalon megjelennek. A legfontosabb hírek – mint például a helyi járványügyi hírek – piros szövegdobozban jelennek meg.

Új, a réginél korszerűbb kereső modul is helyet kapott. A megszokott menüpontok mellett a turizmus fül alatt a város nevezetességei, éttermek, szállodák, kulturális és sportolási lehetőségekről lehet tájékozódni. Ez a funkció elsősorban a turisták számára jelent könnyebbséget. A weboldal legalján a város intézményeinek elérhetőségei szerepelnek.

A város honlapja mobilkészülékre optimalizált változata is elérhető. A weboldal hasábjai közt helyet kapott a Szerencsen láttam… menüpont, ahová információ, észrevétel, a városhoz kapcsolódó vélemény fotóval együtt beküldhető.

Az új honlap 2021. január 28-án startolt, az elkövetkező időszakban tovább folytatódik az adatok integrálása, az új funkciók tesztelése, hogy a városunk iránt érdeklődők informatív, sokszínű és jól használható oldalról tájékozódhassanak. A megújult honlap továbbra is a megszokott névvel érhető el: www.szerencs.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.